Na ontvangst van het online reserveringformulier zenden wij ("Le Petit Pauliat", verder te noemen de 'verhuurder') je per e-mail een bevestigingsbrief/factuur en huurcontract toe. Een ondertekend exemplaar van het contract dient per omgaande door jou (verder te noemen de 'huurder') te worden geretourneerd. Elke reservering is definitief.

De vereiste aanbetaling bedraagt 50% van de huursom en dient binnen 14 dagen na dagtekening van de bevestiging te zijn voldaan. De resterende 50% dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode binnen te zijn. Indien binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode de volledige huursom niet is betaald dan is de huurder in gebreke en zullen alle door verhuurder te maken kosten van invordering, alsmede de wettelijke rente in rekening worden gebracht. Bij reserveringen vanaf 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient het totale bedrag per omgaande en in één keer te worden overgemaakt.

Er kunnen slechts rechten worden ontleend aan de reservering nadat het volledig verschuldigde bedrag door verhuurder is ontvangen. Indien huurder zijn betalingsverplichtingen niet nakomt is verhuurder gerechtigd de betreffende reservering te annuleren. De huurder blijft echter gehouden aan zijn betalingsverplichting.

Reservering en betaling | Le Petit Pauliat

Fout

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 5 bytes in Gardener->load() (regel 91 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.