'Livre d'or' - gastenboek - recensies - reviews - testimonials

Erg blij zijn wij met de persoonlijke woorden en reacties van onze gasten in ons gastenboek. Met volle overgave, liefde en toewijding proberen wij ieder jaar weer elke gast een fijne en prettige vakantie te bezorgen op ons vakantiedomein. Vanaf 2008 ontvangen wij jullie met open armen, vinden het enorm fijn dat we ons bijzondere plekje, wat we zelf met zoveel aandacht en energie van de grond af aan opgebouwd hebben, samen met jullie te delen en van te kunnen genieten. Wij willen alle gasten hartelijk danken voor de moeite die zij genomen hebben om een persoonlijk woordje van dank aan ons te richten. Hieronder kun je een greep uit de vele reacties, reviews, testimonials teruglezen.

Recensies | Le Petit Pauliat

Fout

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 5 bytes in Gardener->load() (regel 91 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.