In Guéret, de hoofdstad van de Creuse, een drie kwartier rijden, bevindt zich een gigantisch groot doolhof van 2 hectare. Middels een vragenlijst, ook in het Nederlands en Engels verkrijgbaar, kun je je een weg zoeken in dit labyrinth. Allerlei opdrachten moet je volbrengen om uiteindelijk de uitgang te kunnen vinden. Een leuke dag uit voor jong en oud. Een bezoek aan het labyrinth is prima te combineren met een bezoek aan het wolvenpark, Loups de Chabrières. Guéret zelf is niet echt interessant. www.labyrinthe-gueret.fr en www.loups-chabrieres.com

Labyrinth Guéret | Le Petit Pauliat

Fout

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 5 bytes in Gardener->load() (regel 91 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.