In het Forêt de Tronçais, één uur rijden, vind je eeuwenoude eiken. Het is het grootste eikenbos van Europa. Er valt voor zowel kinderen als volwassenen veel te ontdekken in het woud. Al wandelend kom je langs de driehonderd jaar oude eiken waarvan sommige op de lijst van monumentenzorg staan. In de herfst groeien er allerlei soorten paddestoelen die door de liefhebber geplukt mogen worden. Verder liggen er in het woud een aantal grote vennen waarin je heerlijk kunt zwemmen. Aan de waterkant zijn kleine strandjes en een aantal terrasjes.

Forêt de Tronçais | Le Petit Pauliat

Fout

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 5 bytes in Gardener->load() (regel 91 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.