De gehuurde accommodatie kan door de huurder op de aankomstdag vanaf 15.00 uur betrokken worden. Eerder arriveren dan 15.00 uur is niet mogelijk en niet gewenst ivm schoonmaakwerkzaamheden en voorbereidingen voor de nieuwe gasten. Op de dag van vertrek dient de accommodatie voor 10.00 uur te zijn verlaten. Verhuur van de accommodaties gebeurt per week, van zaterdag tot zaterdag. Aankomst op een andere dag van de week is niet mogelijk.

Aankomst en vertrek | Le Petit Pauliat

Fout

×

Foutmelding

  • Notice: unserialize(): Error at offset 0 of 5 bytes in Gardener->load() (regel 91 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/common.inc:2797) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function op() on null in Gardener->prune() (regel 143 van /srv/data/web/vhosts/www.pauliat.com/htdocs/sites/all/modules/contrib/backup_migrate_prune/class/Gardener.php).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.